Posted 3 hours ago
Posted 15 hours ago

xcyclopswasrightx:

I have an alternate reality playing in my head where Bendis enlisted Travis Charest to draw an issue of Uncanny X-Men when Marvel NOW first started, and he is only 16 months away from finishing it, now.

Posted 21 hours ago

archatlas:

Design, 3D & Animation Thiago Lima

Posted 1 day ago

Had a great time at the National Museum in Bogota. Took tons of photos and my phone kelp almost dying because I forgot to charge it before we left. Also almost lost my phone that day, but Angelica helped retrieve it - bless her. #museum #enlighten #colombia #bogotá (en Museo Nacional de Colombia)

Posted 1 day ago

UMA5 and Oswald Chronicles in Colombia dryin’ off old school style. #uma5 #oswaldchronicles #hustle #style #colombia #chía #strive (en Chia Cundinamarca)

Posted 1 day ago

gurihiru:

Avatar: The Last Airbender The Rift Part3 作画中(インク&カラー)

Posted 1 day ago

Illustration by Toshiaki Takayama

C86参加します | タカヤマトシアキ [pixiv] http://www.pixiv.net/member_illust.php?mode=medium&illust_id=45371084

http://t-com.moo.jp

Posted 2 days ago
Posted 3 days ago

archatlas:

Long Museum (West Bund) Atelier Deshaus

"The new design adopts the cantilever structure featuring “vault-umbrella” with independent walls while the shear walls with free layout are embedded into the original basement so as to be concreted with the original framework structure. With the shear walls, the first underground floor of the original parking has been transformed to an exhibition space with the overground space highlighting multiple orientations because of the relative connection of the “vault-umbrella” at different directions; besides, the electrical & mechanical system has been integrated in the “vault-umbrella” structure. As to the overground space covered by the “vault-umbrella”, the walls and the ceiling feature as-cast-finish concrete surface so that their geometrical dividing line seems faint. Such structure cannot only shield the human body in conformation but visually echoes with the Coal-Hopper-Unloading-Bridge at the wharf. Moreover, the building’s internal space can also represent a kind of primordial and tameless charm while the spatial dimension, large or small, and the as-cast-finish concrete surface with the seam among moulding boards and the bolt holes bring a sense of reality as well. The directness and simplicity resulting from this “literal” structure, material and space plus the sense of force or lightness because of large-scale overhanging style enables the overall building’s continuation of the industrial property of the original site, not only in time but in space."

Posted 4 days ago

Illustration by Toshiaki Takayama

カード絵師の仕事 | タカヤマトシアキ [pixiv] http://www.pixiv.net/member_illust.php?mode=medium&illust_id=43054587

http://t-com.moo.jp

 

Posted 5 days ago
intothegreatunknown:

Elsewhere | Mont Saint-Michel, France (by Alexandre E. Kieffer)

intothegreatunknown:

Elsewhere | Mont Saint-Michel, France (by Alexandre E. Kieffer)

Posted 6 days ago

archatlas:

Biblioteca Joan Maragall BCQ Arquitectura

Posted 1 week ago
Posted 1 week ago
Posted 1 week ago

archatlas:

Aspen Art Museum Shigeru Ban Architects 

The design of the 30,000 SF ‘kunstalle’ is based on five critical design elements:

  1. The Grand Staircase - The space of the staircase mediates between the screen and the interior. It provides exterior access to the public roof and interior access to all gallery levels. Mobile art platforms inhabit the exterior stair, bringing a gallery space to the outside.
  2. The “Moving Room” - Also known as the Glass Reception Elevator. The large, transparent elevator, will animate the northeast corner of the museum. Visitors will be able to ascend to the roof from the entry, to experience a slow, unfolding, focused mountain view at the rooftop. The rooftop space will be the only public rooftop in Aspen.
  3. The Wooden Roof Structure - The innovative triangular wooden roof structure covers the interior space of the roof. The remainder of the roof is open to a terrace. The structure gives a depth and beauty to the interior of the ceiling.
  4. The Wooden Screen - The wooden screen shades the building on the two main facades. It creates the signature for the building and reveals the structure and gallery spaces beyond. Light coming through the openings in the screen cast beautiful shadows on the main museum stairs, corridor and entry spaces.
  5. The “Walkable” Skylights on the Rooftop Sculpture Garden - Skylights on the roof and terrace surface will bring light to the gallery below. Upper roof skylights bring light down to these lower skylights.”